Brisanje

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Brisanje

Brisanje poteka takole: s kazalčnimi tipkami ali s hitrimi skoki ali z miško se postavite na šifro, ki jo hočete izbrisati. Ko ste jo našli, izberite funkcijo brisanje delavca. Na zaslon vam bo izpisal podatke o delavcu in vas vprašal, če ste prepričani. Brisanje potrdite s klikom na gumb OK in prekličete s klikom na gumb Izhod.