Brisanje radnika

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Brisanje radnika

Brisanje se vrši na sljedeći način: kursorskim tipkama ili brzim skokovima ili mišem postavite se na radnika kojeg želite obrisati. Nakon što ga pronađete, odaberite funkciju brisanja. Program će vas pitati jeste li sigurni. Potvrdite brisanje klikom na gumb (YES) Da ili poništite klikom na gumb (NO) Ne.